Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 29. juli 2010 kl 19.55 En nesten perfekt guide til livet

Gründerskole og hjemme-alene-festing


Unge gründere er et av temaene som dukker opp i det tredje programmet av serien som gir deg en nesten perfekt guide til livet.

Vi møter 16-år gamle Carmen som har en business-drøm om å lage sitt eget firma som spesialiserer seg på å arrangere fester for ungdom under 18 år. Hun følges opp av mentor Dominic McVey som tidlig skapte seg en gründerkarriere da han alt som 15-åring hadde tjent sin første million på import av micro-scootere.

I tillegg får du en kjapp guide til hvordan takle stress, og noen enkle triks som gjelder flirting. Vi får også se hvordan det arter seg når Liverpool-gutten Harry får besøk av såpestjernene Rhys (Andy Moss) and Kris (Gerard McCarthy) fra den kjente, engelske serien "Hollyoaks". De skal lære Harry hvordan han kan arrangere sin første hjemme-alene-fest i foreldrenes hus – og likevel komme godt ut av det.

Om serien
Det er tøft å være tenåring. Kroppen forandrer seg, hormoner er i sving, det er et konstant eksamensstress og en kamp om lommepenger som ikke strekker til. På toppen av dette ligger et press om å ha de riktige klærne og se bra ut – på tross av at de fleste egentlig bare ønsker å henge ute med venner og slappe av.

Skuespiller, komiker og radioprater Reggie Yates har med seg stuntreporteren AJ Odudu, og sammen tilbyr de en guide til alt det tenåringer vil vite, men ikke vet hvem de skal spørre om.

På en informativ og underholdende gir de deg en guide til hvordan unge mennesker skal komme gjennom denne forvirrende tiden på best mulig måte. Hver episode tar fatt i nye temaer, og gjennomgår hvordan man skal gjennomføre, stå over og late som man har stålkontroll på det hele.

Britisk ungdomsserie i seks deler (2009)
Produsert av BBC/Outright distribution
Originaltittel: The almost perfect guide to life
Programledere: Reggie Yates og AJ Odudu
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900