Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. juli 2005 kl 19.40 Livet med Larkins

Mye fransk amor for Larkin

Primrose opplever sin første romanse på ferieturen i Frankrike.
Primrose opplever sin første romanse på ferieturen i Frankrike.
Pop Larkin og hans livsglade engelske bondefamilie har tatt seg en velfortjent ferie i Frankrike. De ankom forrige lørdag til Hotel Beau Rivage og har etter hvert gjort seg godt kjent med de lokale tilbud.

Det vil si, Charley er ikke det minste begeistret for Mariettes amorøse femstøt overfor kjekke franske strandgutter. Han bestemmer seg for å skvære opp dette, praktisk talt på egen hånd.

I mellomtiden har gubben selv, Pop, latt seg sjarmere av den vidunderlige Angela Snow. Dette liker jo ikke Mademoiselle Dupont.

I det hele tatt, her skjer mye rart bak de sommerlige franske sanddyner, og det er få motforestillinger hos den livsbejaende Larkinfamilien når det kommer til diverse fritidssysler.

Om serien
Livet med Larkins (Darling Buds of May) er basert på bøkene til H.E. Bates, og er spilt inn i England og Frankrike. Serien ble første gang sendt i 1991, og ble en voldsom suksess både her hjemme og i England. I sommer blir det gjensyn med den robuste engelske bondefamilien på NRK1.

Livet med Larkins ble også gjennombruddet for smellvakre Catherine Zeta Jones, som nå er en av Hollywoods største stjerner og er gift med Michael Douglas. Hun var 22 år da serien ble spilt inn og har rollen som eldstedatteren Mariette.

Serien tar oss med til året 1958, og livet er bare fryd og gammen hos familien Larkin. Familieoverhodet Pop Larkin har et hjerte av gull, men tar gjerne de rareste snarveier for å tjene noen slanter. Han er glad i mat, særlig ketchup, og han heller ned sterke cocktails med største fornøyelse.

Ma er den husmoderlige kraft som med all sin frodighet holder minimal orden i kaoset. Det vil si, orden er og blir en sterk overdrivelse i den familien. Paret har seks barn i alt.

Britisk dramaserie 1991
Originaltittel: Darling Buds of May (serie 1)
Produsert av: Yorkshire Television
Med David Jason, Pam Ferris, Catherine Zeta Jones, Philip Franks, Rachel Bell, Moray Watson, Julie Davies, Christina Giles, Katherine Giles, Stephanie Ralph, Ian Tucker.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann tlf 23 04 78 53 / 907 75 758