Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 10. november 2003 kl 22.30 Store Studio

Nemi og Karen Jo Fields i Store Studio

Karen Jo Fields spiller live i
Karen Jo Fields spiller live i "Store Studio". (Foto: C+C records)
Christer Falck brukte alle "Robinsonpengene" sine på henne, og i høst har hun fått mye ros for plate nr. to. I kveld synger Karen Jo Fields live i Store Studio. I tillegg kommer Lise "Nemi" Myhre.

Lise Myhre har solgt over 300 000 eksemplarer av tegneserieheftene sine om Nemi. Nå kommer hun med nytt julehefte, og er gjest i "Store Studio". Programleder Anne Lindmo vil gjerne finne ut hvordan Myhres Goth-univers passer inn i julekosen…

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes ser det som sin oppgave å bringe god musikk ut til folket. I kveld er det lavmælte Karen Jo Fields som får æren.

Anne og Per får selvsagt også andre favorittgjester på besøk, men hvem som kommer er foreløpig ikke avklart.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,LENKER
  • Les mer om Store Studio