Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 7. mars 2000 kl 22.30 Copacabana

Copacabana (ttv)

NRK1 tirsdag 7. mars kl 22.30
Copacabana (8:8)

Avskjed med Freiholt

I kveld er det klart for siste møte med mote- og trendfrik Yngve Freiholt og hans spillopper på tirsdagskvelden. Med seg i sitt siste program har han fått \"Valentinedronning\" Ingeborg Sørensen og musikerveteran Kari Gjærum.

Ingeborg Sørensen kjenner de fleste etter at NRKs \"Brennpunkt\" viste dokumentaren om det årlige Valentineballet hun har arrangert i februar på Grand Hotell i Oslo. I dokumentaren fikk vi følge hennes forberedelser til ballet. Siden den gang har det vært relativt stille rundt Sørensen, men i kveld er hun tilbake på tv-skjermen i \"Copacabana\".

Ingeborg Sørensen er på lag med Kari Gjærum som har en lang artistkarriere bak seg. Dermed har Yngve Freiholt fått med seg to rutinerte damer til å avslutte sitt quiz-show. De uniformerte denne gangen er to Widerøe-flygere, som forhåpentligvis stiller i sin beste stas.

I tillegg til å lede quiz-konkurransen får vi som vanlig Yngve Freiholts sketsjer og kommentarer om deltakernes utseende. Det blir også gjensyn med en gammel stjerne, og spørsmålet er hva vedkommende driver med i dag.

NRK1 tirsdag kl 22.30

Bilde er lagt ut på premieren 18. januar

Egenprodusert underholdnings- og spørreprogram
Programleder: Robert Stoltenberg alias Yngve Freiholt
Prosjektleder: Lars Hognestad

Pressekontakt Fjernsynets info.avd.: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18