Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. juli 2002 kl 20.30 Campingliv

Sankthansfeiring ved sjøen

Gry er klar for paintball. (Foto: Rubicon TV)
Gry er klar for paintball. (Foto: Rubicon TV)
Det skal feires sankthans på Larkollen Camping i kveld, og bestyrerne Tore og Britt Lise legger seg i selen for å få til et godt arrangement.

Gøran har laget en allsang som er en hyllest til Larkollen Camping. Den skal han framføre for første gang på sankthansaften. Men det kommer svært mye folk, og Gøran blir nervøs.

Gry og Freddy skal feire på en helt annen måte. Freddy har bursdag, og Gry har gått med på å spille paintball. Men hun er redd for å blir truffet av de harde malingkulene.

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i 2000, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.

Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby ("Vi er Vål'enga")
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956