Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. oktober 2008 kl 00.55 Berserk til Valhall

Veien til Valhall

Det går mot slutten for kaptein Jarle og Alex Rosens vennskapsseilas til Russland. I kveld når de målet og får svar på et viktig spørsmål.

Berserk er kommet til Witchford, et underlig sted der vaskekte hekser demonstrerer urgamle tradisjoner og skikker. Heksene sitter også med svar på labyrintgåten som har vært et gjennomgangstema i de tidligere episodene.

Sist, men ikke minst får Jarle og Alex endelig velsignet fakkelen før den skal lyse opp Valhall. Dermed går ferden til Shetland der våre venner har et brennende ønske om å bli kronet til ekte vikinger.

Om serien
Kaptein Jarle Andhøy og Alex Rosén er i gang med en ny seilas om bord i Berserk. Denne gangen går turen til Russland, Sverige og England. Med på ferden er også amerikaneren David Mercy og den tamilske samen Espen Tarberg.

I "Berserk til Valhall" vil mannskapet knytte vennskapsbånd med Russland. Den nye serien har et klart dokumentarpreg, og Jarle Andhøy og Alex Rosén med mannskap vil fremstå som "vår tids nye oppdagere". I serien er det også lagt inn spennende arkivklipp fra historien som berører Norge og Russland.

Programmet er sendt tidligere.

Samproduksjon mellom wildvikings.com og NRK (2005)
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
LENKER
  • Les mer: