Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. januar 2006 kl 23.10 Store studio

Oljeberget og sinnataggen Skin

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes inviterer til popkulturell snacks i Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes inviterer til popkulturell snacks i Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Dokumentarfilmskaper Åslaug Holm er gjest i Store studio i kveld. I tillegg kommer artisten Skin, tidligere kjent som vokalist i rockebandet Skunk Anansie. Kveldens musikalske innslag er ved Thom Hell.

Åslaug Holm har regissert den premiereklare dokumentarfilmen "Oljeberget", der hun følger Jens Stoltenberg tett.

Solo Skin
Skin fikk behørig klistret på seg merkelappen politisk korrekt som vokalist i sen-nittitallsbandet Skunk Anansie. Som skallet, svart, lesbisk og kanskje også litt skummel frontfigur i et band med politiske tekster er det jo forståelig. Men i 2001 var eventyret om Skunk Anansie over, og i 2003 debuterte Skin som soloartist – og kunne også vise en mykere side. Nå er hun ute med den nye singelen "Alone in My Room".


Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252