Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 26. september 1999 kl 19.45 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 26. september kl 19.45
Offshore (82)

Torgersen må starte på nytt

Etter måneder med ydmykelser fra ledelsen i NorWestOil har Hroar Torgersen endelig sagt opp jobben som spesialkonsulent. Kritikken og misnøyen han opplevde etter miljøaksjonen i forrige episode gjorde at han greide å ta den endelige beslutningen. Nå er det tid for å starte på nytt.
Torgersen var lei av å sitte i en underordnet stilling uten makt, og han har nå nye planer som han selv tror kan gjøre ham rik. Problemet er bare å få noen andre til å tro på prosjektet.
Hos de nygitfte har Jonny enda ikke fått fortalt Mette at faren Hjalmar må bo hjemme hos dem. Men nå er det ingen vet utenom, ettersom han er på vei. Og med tanke på Hjalmars oppførsel i bryllupet er det ingenting som tyder på at de vil få et fredelig samliv etter at han har flyttet inn.
Heller ikke hos Solveig og Vidar er lykken fullkommen. Solveig nekter å snakke med sin mann før han forteller hvem han har hatt et sidesprang med.
Dagny har kommet seg over raseriet mot Göran etter at hun i forrige episode ble venner med asylsøkeren Reza. Nå har hun nok med å veie opp med unnskyldninger for sin tidligere oppførsel, men Reza har dessverre allerede fått en ny fiende.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin syvende sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Frank Krog, Rut Tellefsen, Jarl Goli, Örjan Landström, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Håvard Bakke, Ove Chr. Owe og Martine Karlsen.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.

NRK1 søndag kl 19.45
Reprise onsdag kl. 23.30

Bilder (via Scanpix/Internett)
Inger Porsum er svært fornøyd med Torgersens avgang. (NRK- foto: Barbara Halden)

Egenprodusert dramaserie
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18