Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 1. desember 2009 kl 21.10 Izü-tv

Elle tar fløyta og ballen

Programleder Elle Gaup tar fløyta og jobben som fotballdommer uten å kunne noe om fotball. (Foto:NRK)
Programleder Elle Gaup tar fløyta og jobben som fotballdommer uten å kunne noe om fotball. (Foto:NRK)
- Og det skjer på PIFA fortballturnering i Skibotn. En ivrig fotballdommer blir utsatt for programleder Elle Gaup og hennes "forsamings"-prosjekt.

Fotball er noe av det Elle interesserer seg minst for. Reglene har hun heller ikke peiling på. Izüs skjulte kamera avslører hvordan det utvikler seg når Elle faktisk må dømme en viktig fotballkamp.

Ízüs fotograf Vanja Ulfsnes har fått med seg at Elle ikke takler småkryp. Hva skjer når Elle med bind for øynene må identifisere en hel eske full av dem? Kveldens Hástalus foregår i Oslo reptilpark.

Hele Sápmi har fått sangen "Jurddasan" på hjernen, og det er Elle og rOlfFa som har laget den. I kveld inviterer Elle deg på verdenspremieren til musikkvideoen "Jurddasan"!

Izü-tv lyser opp den dystre mørketiden!

Om serien
Elle Gaup er ny programleder i Izü-tv som er pusset kraftig opp siden forrige runde. I tillegg til musikkvideoer, filmkonkurranser og sketsjer, er det gjort opptak over hele landet på Izüs bærbare scene.

Kjente fjes og egenkomponert musikk
Musikken er laget av den kjente samiske artisten rOlfFa som egentlig heter Rolf Morten Amundsen. Ronald Pulk som har laget sketsjene, er kjent fra både radio og tv. Ole Mahtte H. Gaup fra den samiske rapgruppen Duolva Duottar og Nils Danel Yaovi lager en filmkonkurranse til hvert program der de parodierer filmer.

Hástalus
Ikke nok med det, Izüs fotograf Vanja Ulfsnes sørger for at Elle må gjennom mange tøffe utfordringer i den faste spalten Hástalus. Du kan like godt lære deg det samiske ordet for "utfordring": H-Á-S-T-A-L-U-S. Ja, akkurat som i TV2’s Senkveld må programleder-Elle vise at hun er en tøffing. Kan hun gå på line, stå på vannski og tør hun å sove i et spøkelseshus?


Egenproduksjon, Samiradio, 2009
Prosjektleder: Vanja Ulfsnes, 93489273
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900