Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. mars 2003 kl 18.30 Reser

Stian reiser til Brasil


Nå og neste lørdag får vi se resultatet av Stians reise til Brasil. Her har han truffet barn og unge som lever i forskjellige deler av landet, og vi får hvilke vite interesser og hobbyaktiviteter de har i forhold til norske ungdommer.

Kveldens program handler mye om flørting og såpeopera, og Stian tilbringer i det første programmet tiden sin i storbyen Rio de Janeiro.

Ulikt utgangspunkt
I Rio møter han tre ungdommer på 13 år som har ulike utgangspunkt i livet, ettersom det er stor forskjell på rik og fattig i landet. Joyce bor i Favela som er et fattig område i byen, Ana Louiza er en øvrig middelklassepike og Kayky Brito er såpeoperastjerne. Selv om de tre har ulike forutsetninger og levemåter, er interessene og ikke minst sjekketriksene de samme. Alt dette får vi høre mer om i programmet.

Såpeoperaen Kayky Brito spiller i heter "Vampyrens kyss", og serien har 45 millioner seere per dag. Han har sin unge alder til tross allerede vært stor stjerne i to år, og har mange fans. Både Joyce og Ana Louiza er ivrige seere av serien, og de liker svært godt hovedrolleinnehaveren.

Programleder Stian har som de fleste vet selv spilt i såpeopera her i Norge, og han klarer også å få seg en rolle i "Vampyrens kyss" før han returnerer til hjemlandet!

NRK Barn og Ungdom
Egenprodusert magasinsending
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Produsent: Petter Fastvold
Prosjektleder: Mette Kristensen
Pressekontakt: Sabine Skarstad, 23 04 99 18/90 18 36 10