Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. februar 2012 kl 22.00 Broen

Nettet snører seg sammen - for hvem?


Det kan se ut som at det går mot en løsning på etterforskningen av de grufulle forbrytelsene, men det spørs om ikke morderen likevel fortsatt sitter med kontrollen.

Bit etter bit i det kompliserte puslespillet legges på plass og sporene og ledetrådene i etterforskningen fører Saga og Martin til en mann som kan være gjerningsmannen. Samtidig som de nærmer seg viser det seg at saken plutselig har blitt enda mer personlig for Martin enn han noen gang kunne tenke seg..

Om serien
En person blir funnet drept på Øresundsbroen - midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir tvunget til å samarbeide om en særdeles grotesk drapssak. Liket er delt i to, og de to kroppsdelene er plassert sammen midt på grensen mellom de to landene.

Martin Rohde har sitt å stri med på hjemmefronten, mens Saga Norén på sin side viser seg å ha en svært original væremåte. Mens de prøver å finne en måte å jobbe sammen på, kommer det for en dag at morderen holder etterforskningsgruppa under tett overvåkning. Det ser ut til å bli en lang vinter.


Dansk – svensk krimserie fra 2011
Produsert av Nimbus film
Med: Sofia Helin (Saga Norén), Kim Bodnia (Martin Rohde) m.fl.
Presseansvarlig : Sarah Jordanson Fauske, Sarah Jordanson Fauske
tlf: 415 06 747/ 23044064
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 815 65 900, Publikumservice