Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. mars 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Johnnys nye venninne

Vendela (Victoria Ose) er et nytt fjes i
Vendela (Victoria Ose) er et nytt fjes i "Johnny & Johanna". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Jenta med det lange lyse håret som holdt på å falle i fossen, bærer på mange hemmeligheter. Johnny drar tilbake til fossen flere dager på rad i håp om å møte henne igjen.

Det viser seg at jenta har observert Johnny ved fossen, og Johnny vil vite hvorfor hun ikke har snakket til ham. Hun smiler lurt og sier hun heter Vendela. De finner raskt tonen og Vendela forteller at hun syns det er vanskelig å stole på folk. Johnny får inntrykk av at hun har hemmeligheter som hun ikke lett deler med andre.

Konrad i knipe
Konrad syns det er sårt at Reka har blitt sammen med Christian. Børre og Hansa står parat til å banke Christian på Konrads vegne, men Konrad sier nei. Børre og Hansa gir seg ikke så lett og "hjelper" til ved å herpe syklene til Reka og Christian. De blir tatt på fersken av kokken, og nå dukker det opp et problem med å få betalt for skadene. Ingen av guttene har penger.

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252