Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. januar 2007 kl 19.55 Beat for beat

To stjerner – ett lag

Elisabeth Andreassen og Guri Schanke stiller på samme laget i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Elisabeth Andreassen og Guri Schanke stiller på samme laget i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
To store, kvinnelige bautaer i norsk artistliv møter to litt mindre profilerte herrer i kveldens Beat for beat. På det ene laget er nemlig Guri Schanke og Elisabeth Andreassen, mens Daniel Aalberg og Leif Terje Nilsen utgjør det andre.

Det er to scenevante damer vi skal få treffe i kveld. Til alt overmål er de også på samme lag – så sjansen for god underholdning er så absolutt tilstede.

Både Elisabeth og Guri har de siste årene imponert stort med sine danseferdigheter på tv, hos Ivar Dyrhaug skal de vise at de kan gjenkjenne selv den minste tone fra Beat for beats orkester.

Men det viser seg at damene ikke nøyer seg med det. Underveis overtar Elisabeth instrumentene og spiller helt på egne strenger. Til stor forlystelse for alle i studio – og seerne der hjemme.

Feirer femårsjubileum
Elisabeth og Guris motstandere heter Daniel Aalberg og Leif Terje Nilsen. Sammen utgjør de duoen Nilsen Aalberg Show som hadde sin opprinnelse i Steinkjer hvor guttene kommer fra.

De fem siste årene har duoen underholdt publikum med forestillingen som etter sigende skal være en "atombombe full av musikalsk begeistring og glede".
Deres suksesskriterier er allsang og innlevelse, og gutta byr på de lekreste svisker fra musikaler og klassikere innen pop og rock.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje , tlf 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no


LENKER
  • Les mer