Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. april 2000 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 7. april kl 19.55
Beat for beat - tone for tone (16:16)

Grease-stjerner hos Dyrhaug

Hovedrolleinnehaver i musikalen \"Grease\", Kjetil Tefke, stiller i kveld på lag sammen med Jannecke Øinæs som spiller \"Rizzo\" i samme oppsetning. På motstanderlaget sitter artisten Steinar Albrigtsen og jazzsangerinnen Hilde Hefte.

Kjetil Tefke (23) har vært sentral i en rekke danseshow. Han ble sist sett i \"Musikal Higlights\" med Elisabeth Andreassen og Jan Werner Danielsen. Rollen som drømmegutten Danny i \"Grease\" er hans første store rolle, og her både synger og danser han. Tv- mediet er nytt for unggutten som får hjelp av kollega Jannecke til å løse Dyrhaugs musikalske nøtter.
Jannecke Øinæs (19) debuterte allerede som åtteåring i musikalen \"Les Misérables\". Siden har hun spilt inn egen plate, og hun har også hatt hovedrollen i \"Annie\". I oppsetningen \"Trollmannen fra Oz\" spilte unge Jannecke rollen som Dorothy.

På motstanderlaget til sitter Steinar Albrigtsen og Hilde Hefte. Albrigtsen har akkurat gitt ut albumet \"Nobodies\" sammen med Tom Pacheco. De to så vi sist i aksjon under årets Spellemannutdeling. Hilde Hefte er jazzsangerinne, og har høstet svært gode kritikker for sitt siste album \"Round Chet\'s Midnight\", som hun gav ut i november i fjor.

NRK1 fredag kl 19.55

Bilde
1. Steinar Albrigtsen og Hilde Hefte.
2. Jannecke Øinæs og Kjetil Tefke. (Begge foto: Scanpix)


Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18