Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. juli 2000 kl 18.25 Berts dagbok

Berts dagbok (t)


NRK1 lørdag 29. juli kl 18.25
Berts dagbok (9:12)

Klasseturen

Berts klasse reiser på tur med parallellklassen. Det beste av alt er at Paulina er med. Nå skal Bert endelig få sjansen til å sette inn et støt!

Midt ute i en øde skog kjører bussen seg fast. Alle sammen må ut og dytte. Lille-Erik passer på å tisse uten at noen ser ham, og blir frakjørt av bussen.

Vel framme ved leierskolen merker ingen at Lille-Erik ikke er der. Pauline har mistet halsbåndet sitt, så Bengt er opptatt med å lete etter det. Når mørket faller på må selv Bengt gi opp å lete og sette seg ved leierbålet sammen med de andre. Her forsøker Bengt å imponere Paulina med en sang, som ender med at han uforskyldt slår Klimpen i hodet med gitarhalsen.

Lille-Erik som fortsatt er ute i skogen alene, støter på en elefant som har rømt fra et sirkus. Hvordan skal han klare natten i skogen? Han har jo livredd for dyr og natur!

Om serien
I 12 lørdager blir det gjensyn med Bert, tenåringsgutten som har lett for å havne i uheldige situasjoner, og som ikke så sjelden dummer seg ut. Berts far er optiker og moren bussjåfør, og det er kun av økonomiske årsaker at Bert sammen med dem. Han er mest opptatt av jenter, en interesse kameraten Åke ikke deler. Åkes hobby er å eksperimentere med meitemarker.

NRK1 lørdag kl 18.25

Bilder:
Bert er nyforelsket i Paulina.

Svensk ungdomsserie i tolv deler
Regi: Thomas Alfredson
I rollene: Martin Andersson (Bert), Oliver Loftén (Åke), Johan Ulvesson (pappa Fredrik), Ing-Marie Carlsson (mamma Madeleine) og Yvonne Lombard (mormor).
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53.