Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 5. oktober 2008 kl 18.00 Kometkameratene

Agent25 søker menneskeegg

Kometkameratene: Agent25  er den utegående agenten som utforsker menneskene. (Foto: Ole Kaland)
Kometkameratene: Agent25 er den utegående agenten som utforsker menneskene. (Foto: Ole Kaland)
For andre dag på rad møter vi Kometkameratene i Barne-TV. Lu, Mook, Gilli, Kokken, Zook og Agent25 er klar med nye morsomme spørsmål om menneskene og deres liv på jordkloden.

Kometkameratene er verdens kuleste romvesener, og alle seks er nysgjerrige på hva menneskene holder på med der nede på jorda. I andre program i serien lurer Kometkameratene på hvordan menneskene blir til. De har funnet ut at på jorden lever ting inni egg og Agent25 blir sendt ut for å finne et menneskeegg.

Mens Mook sliter med å få på plass bena til sin gode venn miksmasteren, vil Gilli prøve en annen form for miksing og lage en kopi av seg selv, altså en mini-Gilli. Men kan man lage seg selv egentlig?

Kometkameratene
Inne i romskipet til Kometkameratene får vi være med og oppleve alt det spennende som skjer, og en ting er sikkert; det blir mange morsomme og merkverdige øyeblikk når mennesker og romvesener møtes!

Hver uke finner Kometkameratene en sak de vil forske på, noe de kanskje ikke helt forstår eller noe de synes er rart. Med undring og humor stiller de spørsmål om både de enkle og mer kompliserte sidene ved livet på jorda: Hvorfor lever menneskene, og hvorfor dør de? Hva er lykke? Og hva er det som gjør at menneskene er så glade i livene sine?

Stemmene bak dukkene er:
• Aslag Guttormsgaard (Mook): Musiker og skuespiller, kjent fra Hurra Torpedo og Black Debbath, og som Hønsemannen i "Barnas Supershow".

• Ole Jacob Lindeberg (Gilli): Skuespiller og musiker fra Moss. Kjent fra præriebandet Dusty Cowshit og fra "Kaptein Rødskjegg og sjørøverne".

• Linda Mahala Mathiassen (Agent25): Skuespiller og tekstforfatter. Driver med stand up og revy.

• Hanne Dahle (Kaptein Lu): Skuespiller og dukkespiller. Kjent som kvinnen bak nebbdyret Molo fra "Kalle og Molo" og Alfa i "Sesam Stasjon".

• Thomas Hildebrand (Zook): Låtskriver og vokalist, har jobbet mye med dukkespill, bla som Superkatt i "Barnas Superjul".

• Espen Beranek Holm (Kokken): Musiker, journalist og komiker. Kjent som Beranek, humorist i Løvebakken på NRK1 og "Hallo i uken" på P2.

Egenproduksjon i 12 programmer fra NRK Program Oslo (2008)
Prosjektleder: Cathrine Simonsen
Manus: Terje Solli
Med: Linda Mahala Mathiassen, Espen Beranek Holm, Aslag Guttormsgaard, Ole Jacob Lindberg, Hanne Dahle og Thomas Hildebrand.
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf: 23044079 / 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no tlf: 815 65 900


LENKER
  • Les mer