Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 23. juli 2006 kl 19.45 Hjarte i Afrika

Dramatisk start

Sarah, Olivia og Rosie får uventet besøk – før gjerdet de skal sette opp er ferdig. (Foto: All3 Media)
Sarah, Olivia og Rosie får uventet besøk – før gjerdet de skal sette opp er ferdig. (Foto: All3 Media)
Du Plessis har foreslått at den britiske familien skal slå seg ned på Leopard’s Den. Planen er å hjelpe dyr tilbake til naturen og sette opp et viltreservat. Danny er skeptisk.

Men det blir liten tid til å tenke. Danny er i ferd med å sette opp et gjerde sammen med Sarah, Rosie og lille Olivia da han får beskjed om å komme hjem fort. Evan og Du Plessis har kommet i skade for å kjøre på en gepard, og Evan tror Danny kan berge livet dens.

Samtidig får jentene ved det halvferdige gjerdet besøk av en fullvoksen løve, men farene som lurer i gresset kan være vel så farlige…

Konkurranse
I tillegg viser det seg at Du Plessis ikke har lagt alle fakta på bordet når han foreslo å starte et viltreservat. Nærmeste nabo, Tate, kan nemlig by på konkurranse på mer enn ett område for Danny. Han er kjekk, dukker alltid opp på riktig tidspunkt og driver et luksuriøst og veletablert viltreservat…

Om serien
I NRKs nye søndagsserie følger vi en engelsk familie fra en trygg og kjedelig tilværelse i forstedene til et usikker og mer opplevelsesrikt liv i den afrikanske bushen.

Danny Trevanion (Stephen Tompkinson) er en kjent og velansett veterinær. Han behandler hunder, katter og andre husdyr – en jobb som etter hvert får et rutinepreg. Han er enkemann og far til tenåringen Rosie (Lucy-Jo Hudson).

Danny har nylig giftet seg for andre gang, med tobarnsmoren Sarah (Amanda Holden).

En dag får Danny plutselig en litt mer uvanlig pasient. En ape er illegalt smuglet fra Afrika til England, der den han små sjanser til å få et verdig liv. Veterinæren og hans dyrekjære familie tar en vågal beslutning: De skal reise til Afrika for å returnere apen til dens rette habitat.

Det som begynner som en litt annerledes ferie, utvikler seg snart til en langt større utfordring for den engelske familien.

Innkjøpt dramaserie fra All3 Media (2005)
Originaltittel: Wild at Heart
I de viktigste rollene: Stephen Tompkinson (Danny Trevanion), Amanda Holden (Sarah), Lucy-Jo Hudson (Rosie)
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, 23 04 77 51/92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)