Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. juli 2006 kl 21.15 Kar for sin kilt

Den mystiske fremmede

En fremmed dukker opp og Isobel (Simone Lahbib) og Paul (Lloyd Owen) får et lite mysterium å løse. Foto: BBC
En fremmed dukker opp og Isobel (Simone Lahbib) og Paul (Lloyd Owen) får et lite mysterium å løse. Foto: BBC
En skjeggete kar dukker opp på gården til Isobel. Han kan ikke fortelle hvem han er, men Isobel synes synd på ham og ber Paul om å ta ham med seg til Glenbogle.

Isobel har problemer med å betale husleien sin og står i fare for å miste gården da den mystiske fremmede dukker opp. Paul er mistenksom overfor den ukjente vagabonden, men Molly tar imot ham på Glenbogle og kaller ham "Liam".

Kjærlighetsforviklinger
Golly synes det er vanskelig å fortelle Molly om forholdet til Meg. Det blir bare verre da Molly overrasker dem under en romantisk middag for to…

Isobels gamle venn og sjef, Kelly fra Edinburgh, kommer på besøk. Ewan blir umiddelbart tiltrukket av henne. Men Kelly har ganske mange overraskelser på lur.

Paul prøver å hjelpe Liam til å huske hvem han er og hvor han kommer fra. Liam viser seg overraskende å kunne hjelpe både den ene og den andre mens han er på Glenbogle.

Om serien
Tradisjonen tro tar vi turen til det skotske høylandet når sommeren nærmer seg. Det er klart for den nest-siste sesongen av den populære serien "Kar for sin kilt". Den syvende og siste sesongen ble nylig avsluttet i England, og det er foreløpig ikke planer om å produsere flere episoder.

Da "Kar for sin kilt" gikk sommeren 2004 hadde den 531 000 seere i snitt og en markedsandel på 50, 7 prosent.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Monarch of the Glen (sesong 6)
Produsert av: BBC
Med: Susan Hampshire (Molly), Lloyd Owen (Paul), Simone Lahbib (Isobel Anderson), Tom Baker (Donald MacDonald), Dawn Steele (Lexie), Hamish Clark (Duncan), Alexander Morton (Golly), Jessica (Rae Hendrie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)