Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. juni 2005 kl 23.15 Elsk meg

Søt musikk med eksen?

Julia og ekskjæresten Howard synger duett. (Foto: Southern Star)
Julia og ekskjæresten Howard synger duett. (Foto: Southern Star)
Julias ekskjæreste, Howard, kommer til byen på helgebesøk og hun føler et stikk av nostalgi for det livet hun en gang levde. Det får henne også til å sette spørsmålstegn ved tilværelsen nå – er hun egentlig lykkelig?

Julia synes det er tøft å være nybakt mor, og alt er ikke helt rosenrødt på hjemmebane. Charlie blir fra seg av sjalusi da Howard dukker opp og får en skikkelig utblåsing.

Julia er utslitt og klarer ikke helt å finne seg til rette i morsrollen, så Howards besøk i byen blir mer enn kjærkomment.

Nye medisiner
Tom er satt på en ny type antidepressiva, og tablettene gjør ham helt utenfor både mentalt og fysisk. Han bestemmer seg for å vise Gina en kald skulder.

Frankie ønsker nå å kjempe for å ha datteren Lou hos seg hele tiden, spesielt nå siden Charlie fikk sønnen Toby og ikke har så mye tid til overs for Lou.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia og har sønnen Toby.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: What’s in a Name?
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364