Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. januar 2003 kl 22.45 Linda Green

På tide å få barn?

På tide å skaffe seg barn? lurer Linda i siste episode av
På tide å skaffe seg barn? lurer Linda i siste episode av "Linda Green". (Foto: BBC)
Når Michelle og Darren annonserer at de venter barn og skal gifte seg, begynner både Jimmy og Linda å gruble. Deres biologiske klokker tikker.

Tanken på å ikke bli far mens han ennå er ung, bekymrer Jimmy. Han har slett ikke lyst til å bli over 50 år før han kan følge sin sønn til puben for første gang.

Linda på sin side hevder som alltid før at hun ikke eier morsfølelse, og at barn bare vil være til plage. Nå begynner hun imidlertid å lure på om hun tar feil, og på sedvanlig vis benytter hun seg av merkelige metoder for å finne det rette svaret.

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36
Hjemmeside: www.bbc.co.uk/lindagreen


LENKER
  • www.bbc.co.uk/lindagreen