Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. mars 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

En skjebnesvanger fest

Kelly (Deborah Mailman), til høyre, vet hva som trengs for å få et party til å svinge. Evan (Samuel Johnson) er med på leken (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman), til høyre, vet hva som trengs for å få et party til å svinge. Evan (Samuel Johnson) er med på leken (Foto: Southern Star)
Noen fester er kjedelige, noen er ville - og noen forandrer livet ditt. Festen hjemme hos Simon hører definitivt til den siste kategorien. "Alle" er der – til og med Alex, som etter en grusom dag på sykehuset blir overtalt til å komme en liten tur…

Evans kamerat fra landet, Hooper, kommer helt uventet på festen og får øyeblikkelig øyekontakt med Alex. Alex gløder, og hun blir festens absolutte midtpunkt. Evan kan ikke la være å se på henne, og Christian forteller henne hvor sexy hun er. Etterpå går han ut for å finne flere golfballer til innendørsgolfen.

Jason gjør et forsøk på å fortelle Gabrielle hva han føler for henne, men Gabrielle er på fest og da skal det festes. Det ender med at Jason og Gabrielle spyr sammen… Miranda og Kelly har skumle planer når Will dukker opp, og Richie og Nick blir observert når de kysser hverandre for første gang.

Alex får se Nathan i en kompromitterende situasjon i Richies soveværelse. Hun blir kvalm, og når Evan kommer for å omfavne henne, slår hun til ham. Evan tror hun har brukket nesen hans, men så ille er det ikke.

Og når morgengryet kommer snikende, kommer Christian sjanglende inn døren – med en sekk med golfballer.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin sliter med å finne lykken sammen, og Jason ser etter hvert mer og mer til Gabrielle igjen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Walpurginsnacht"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83