Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 3. juli 2000 kl 19.30 Med sjel og særpreg: Arne på kåret

Med sjel og særpreg: Arne på kåret (ttv)


NRK1 mandag 3. juli kl 19.30
Med sjel og særpreg (4:7) Arne på kåret

Politikeren som lytter

Arne Sandnes fra Snåsa kan gjerne tituleres som erketrønder. Først og fremst fordi han gjennom sitt solide og langvarige politiske virke kjenner sin landsdel bedre enn de fleste. Fra sin utkikkspost som \"kårkaill\" på slektsgården ved Snåsavatnet observerer han alskens tegn i tiden, og telles så absolutt med blant dem det lyttes til når det samfunnspolitiske rutenettet videreutvikles ved starten av et nytt tusenår.

16 år som fylkesordfører i Nord-Trøndelag danner et traust fundament for hans politiske iakttakelser, som han så gjerne blottlegger uten blygsel. Men det er også viktig å poengtere at Sandnes er en god lytter. - Det er en nødvendighet å være våken overfor andres meninger og oppfatninger når man skal meisle ut sine egne holdninger og standpunkter, sier Arne Sandnes, som portretteres i det fjerde programmet i sommerserien \"Med sjel og særpreg\".

Om serien
I en serie sommerportretter, signert det populære NRK-teamet Andreas Lunnan og Sverre Krüger, møter vi hverdagsmennesker som har tråkket litt utenfor oppgåtte stier. Det er mennesker som har entusiasmen og optimismen til felles. \"Med sjel og særpreg\" setter de farge på hverdagen.

NRK1 mandag kl 19.30

Bilde
Erketrønderen og fylkesordføreren i Nord-Trøndelag gjennom 16 år, Arne Sandnes, portretteres i kveldens utgave av \"Med sjel og særpreg\". (Foto: Andreas Lunnan.

Egenprodusert fra NRK Sør-Trøndelag
Ved Andreas Lunnan og Sverre Krüger
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri Grønning Meyer, tlf. 23048123