Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. juli 2005 kl 22.10 Livet begynner

Familien samles i julen

Maggies (Caroline Quentin) forhold til Paul (Danny Webb) til v. knirker i sammenføyningene, og aner vi en liten mulighet for at hun kan finne tilbake til ektemannen Phil (Alexander Armstrong) til h. ? (Foto: Granada Television)
Maggies (Caroline Quentin) forhold til Paul (Danny Webb) til v. knirker i sammenføyningene, og aner vi en liten mulighet for at hun kan finne tilbake til ektemannen Phil (Alexander Armstrong) til h. ? (Foto: Granada Television)
Maggie vant en tur for fire til Lanzarote, og vil at Paul, barna hennes, foreldrene og familien til Claire skal bli med å feire julen på Kanariøyene. Men Maggies mor informerer Phil, i den tro at han gjerne vil bli med. Paul forteller Maggie at de burde reise uten ham. Å ligge på en strand er ikke hans greie.

På flyplassen er flyet svært forsinket, så Eric (Frank Finlay) og Freddie (Beans Balawi) tar en tur for å se på flyene. Plutselig blir flighten deres ropt opp over høyttaleren, men de rekker ikke fram i tide og får heller ingen mulighet for en ny flight på grunn av julerushet.

Skuffet drar gjengen hjem igjen, og Maggie oppsøker Paul. Hun finner ham sammen med ekskona Paula (Sally Baxter), og rasende stormer hun ut – mens Phil ser hele opptrinnet. Han forteller Maggie at han vil besøke barna juledagen. Phil vet også at det knirker litt i Maggies forhold til Paul, og sier at hun kan få skilsmisse hvis hun ønsker det.

Paul skal tilbringe julen sammen med Paula og sønnen deres. Han forteller Maggie at de har saker og ting å ordne opp i. Vil dette bety slutten for Maggie og Paul?

Maggie antyder overfor Phil at muligheten for en ny start for dem er til stede…

Om serien
Caroline Quentin spiller nå som før den fraskilte, enslige moren Maggie Thornhill, I forrige sesong opplevde hun å blir forlatt av sin mann, og hun ble sittende igjen med to barn. Denne gangen ser livet lysere ut for Maggie. Hun blir forfremmet på jobben, og kjæelighetslivet hennes blomstrer.

Til gjengjeld ser det mørkt ut for hennes fraskilte ektemann Phil (Alexander Armstrong). Han når bunnen, og har etter hvert verken jobb eller hjem.

Første sesong av "Livet begynner" hadde mer enn 10 millioner seere på britisk tv, og var det mest sette programmet de seks første månedene i 2004. Serien vant en rekke priser.

Britisk drama (2004)
Produsert av Granada Television
Originaltittel: "Life Begins, series 2"
Med Caroline Quentin, Alexander Armstrong, Danny Webb, Claire Skinner, Anne Reid, Frank Finlay, Sally Baxter
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78