Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 15. mai 2006 kl 23.10 Store studio

DumDum Boys spiller live

DumDum Boys spiller live i Store studio. (Foto: Stian Andersen)
DumDum Boys spiller live i Store studio. (Foto: Stian Andersen)
Foreløpig er det klart at gutta DumDum Boys spiller live i Store studio i kveld.

I løpet av sin karriere har DumDum Boys fått fire spellemannpriser og solgt godt over en halv million plater. I mars gledet de alle trofaste fans med en helt ny plate, den første siden de trakk seg tilbake i 1998.

At Norges kanskje aller største rockeband bestemte seg for å legge instrumentene på hylla til fordel for mer private geskjefter, skuffet mange den gang. Gleden var derfor stor for fansen da gutta i DumDum Boys i 2003 annonserte at de ville spille sammen igjen.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no