Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. desember 2011 kl 19.45 Teenage Boss

Ny jakke eller melk og brød?


Marte (16 år) fra Lambertseter ønsker seg en dunjakke til mange tusen kroner. Hvordan vil hun styre pengene når programleder Shahzad Rana gir henne ansvaret for familieøkonomien ved å gi henne en koffert fylt til randen av penger?

Marte er ganske sikker på at foreldrene hadde forstått hva som var viktig i livet hennes om de bare brydde seg litt om mote. Foreldrene er ikke helt enige.

Om serien
I familieeksperimentet "Teenage boss" får familiens kjøpeglade tenåring overta hele familiens inntekt i en hel måned. Hva skjer når tenåringen kan bestemme hvordan pengene skal brukes, og mor og far ikke lenger har kontroll? Seks norske familier tar utfordringen på strak arm, og overlater det samlede husholdningsbudsjettet til tenåringen. Men hvordan disponerer man egentlig så store summer?

Hjelp underveis
Investor og gründer Shahzad Rana er tenåringenes coach. Han hjelper til underveis når tenåringene får et brutalt møte med regninger, uforutsette kostnader og kunsten å disponere store summer over lengre tid. Noen holder seg i skinnet – andre faller for fristelsen å bruke litt ekstra på seg selv. Men hva synes resten av familien om det?


Egenprodusert serie i 6 episoder
Prosjektleder: Randi Helland
Coach: Shazad Rana
Pressekontakt: Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41 50 67 47
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900