Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 27. august 2010 kl 00.10 Ungkarsprinsene

Prinser på jakt etter prinsesser


Tre vaskeekte prinser drar fra sine eksotiske hjemland til havnebyen Brighton i England. Her skal de leve sammen, ha "vanlige" jobber – og forhåpentligvis til slutt finne sin prinsesse. Alt dette uten å avsløre for noen at de egentlig er prinser.

I løpet av fire episoder følger vi prinsenes overgang fra et liv som statsoverhoder i hjemlandet, til helt "vanlige" gutter på sjekker’n.

De tre prinsene vi møter i serien er:
Kronprins Manvedra kommer fra en av Indias rikeste familier. Han sjokkerte verden i 2006 da han som første indiske kongelighet kom ut av skapet som homofil. Kanskje han finner drømmemannen i Brighton?

Hans kongelige høyhet Prins Africa Zulu er fra Zululand i Sør Afrika. Nå som han har fylt 30 år, forventes det at han finner en kone å dele kongeriket med. Men han har før blitt brent av kjærligheten, så dette er ikke bare lett.

Hans kongelige høyhet Prins Remigius av Jaffna i Sri Lanka leter etter en dronning som kan hjelpe ham med å føre arven videre. Men for en mann som er oppdratt i strenge rammer, er kun en aristokrat bra nok.

Første episode
I første episode ankommer prinsene England og prøver å tilpasse seg sitt nye terrassehus i Brighton. De vasker og lager mat for første gang i sitt liv, i tillegg til å finne seg "normale" jobber. En som bartender, en som servitør og en som "stuepike" på hotell.

I tillegg oppstår det drama mellom den tradisjonelle prins African Zulu og den homofile prince Manvendra.

Sendt tidligere.


Britisk dokumentarserie i 4 deler (2008)
Originaltittel: Undercover Princes
Produsert av All3Media for BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprus , tlf: 90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf: 815 65 900