Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 16. juli 2002 kl 08.30 Sommermorgen

Lise Marie overtar på skjermen

I dag er det Lise Marie Mørkved (21) som er programleder i ”Sommermorgen”. Hun bør være et kjent fjes for morgenfriske barn ettersom hun har vært programleder for ”Kykelikokos” de to siste sesongene.

Lise Marie skal være ”sjef” på skjermen denne og neste uke, og er klar for å underholde feriebarn som trenger en oppfriskende morgenstund. Hun skal, som de andre programlederne har gjort i noen uker, servere gjester, artister, reportasjer, konkurranser, filmer og moro, og hun er meget bevisst hvilken virkning hun har som skjermtroll.

Helt vanlig
- Man må være klar over at det man sier og mener på tv blir oppfattet av seerne, og derfor er det viktig å ha de rette verdiene. Jeg håper jeg har mange gode verdier jeg kan føre videre til målgruppen. Dessuten er jeg helt vanlig, og derfor lett for barna å identifisere seg med, sier Lise Marie.

- Mange forsøker ofte å spille en slags rolle på skjermen, men jeg holder på identiteten min og prøver å være meg selv. Humor er mitt sterkeste våpen, smiler programlederen.

Selv om tv-bransjen har vært arbeidsstedet det siste året, har Lise Marie vært både jordbærplukker, strutserøkter, skuespiller i Høylandet Film og TV, sentralborddame, butikkmedarbeider, blomsterpike og kantinearbeider. Det betyr at hun har mange erfaringer å ta med seg til programlederstolen, og det skal garantert bli mye å se fram til for barna.

NRK Barn og Ungdom
Egenprodusert magasinsending
Programleder uke 29 og 30: Lise Marie Mørkved
Prosjektleder: Ragneidur Harvey, 23 04 90 61/90 75 09 92
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10


LENKER
  • Sommermorgen på nett