Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 14. juni 2008 kl 21.25 Film: Tilbake til framtiden II

Marty og Doc på nye eventyr

Bilder
 Marty McFly (Michael J. Fox) er klar for nye eventyr med tidsmaskinen som er bygget som en DeLorean (Foto: Amblin Entertainment)
Bilder Marty McFly (Michael J. Fox) er klar for nye eventyr med tidsmaskinen som er bygget som en DeLorean (Foto: Amblin Entertainment)
De har knapt kommet seg etter den første turen med tidsmaskinen, en DeLorean, før den gale oppfinneren dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd) forteller Marty McFly (Michael J. Fox) at han og kjæresten må dra av gårde til året 2015. Bar da kan han forhindre at navnet McFly blir borte for alltid.

I 2015 må McFly ta et oppgjør med en tenåringsbølle kalt Griff. Marty unnslipper Griff og gjengen hans på et luftpute-skateboard og farer gjennom byen med rakettfart.

Sportsalmanakk
Men før Marty går om bord i tidsmaskinen som skal frakte ham til 2015, får han en idé om å gjøre store penger. Han kjøper en sportsalmanakk. Tanken er at når han er tilbake i 1985, vil han være i stand til å tippe de riktige resultatene på kamper som ennå ikke er spilt.

Uheldigvis for Marty synes dr. Brown det er en dårlig idé, og han kaster almanakken. Skurken Biff, som har holdt seg skjult og har overhørt diskusjonen, ser at almanakken blir kastet og griper tak i den. Deretter setter han kursen tilbake til 1955 med tidsmaskinen DeLorean, og ved hjelp av almanakken spiller han seg til makt.

Marty McFly har bare én ting å gjøre for å redde stumpene: Han må hoppe frem og tilbake i tid - mellom tre generasjoner.

Og som om dette ikke er nok, har den gale oppfinneren hoppet tilbake til slutten av 1800-tallet og Det ville vesten. Her venter flere eventyr.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk actiondrama (1989)
Originaltittel: "Back to the Future Part II"
Med Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson, Harry Waters, Jr.
Regi: Robert Zemeckis
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78