Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. april 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Livet er fullt av overraskelser

Kelly (Deborah Mailman) har problemer med kjærligheten…(Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) har problemer med kjærligheten…(Foto: Southern Star)
Nikkis one-night-stand med den mystiske og sexy Rob utvikler seg raskt til å bli noe mer. Men Rob forteller ikke særlig mye om seg selv, og Nikkis brennende nysgjerrighet krever tilfredsstillelse. Hun er imidlertid ikke sikker på om hun liker det hun finner ut om Rob.

Når Lucy ber Stu om å hjelpe henne med å finne stedet for bryllupet, faller han altfor lett inn i rollen som forventningsfull brudgom. Stu innser at følelsene hans for Lucy er noe mer enn vennskap. Han søker råd hos vennen Zelko, men får ikke svaret han håpet på.

Kelly er bekymret for at Corey skal slå opp gamle skader når han skal i gang med en viktig kamp. Men samtidig ser hun fram til litt het "action" etter kampen. Corey spiller den beste kampen i sitt liv, og Kelly er både lettet og begeistret. Aktivitetene på soveværelset går imidlertid ikke som planlagt…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Big leap"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78