Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. august 2007 kl 20.15 Kos og kaos

Ny runde om barn for voksne

Klaus Sonstad tar opp temaet barn og humor i kveld (Foto: Rubicon)
Klaus Sonstad tar opp temaet barn og humor i kveld (Foto: Rubicon)
Klaus Sonstad er klar med seks nye programmer om barn for voksne – og med ny og bedre sendetid. I denne runden tar han opp temaer som døden, god fritid, moral og verdier, språk og kommunikasjon og barn og kjønn. I kveld ser han på barn og humor.

Det finnes mange bøker om barneoppdragelse, men humor står det fint lite om. Kveldens program handler om hvorfor nettopp humor er en viktig ressurs i barndommen. Vi ser hva humor kan bety for barna i et flyktningmottak, og vi tester ulik humor på barn. Humorforsker Frode Søbstad snakker om humorens innhold og betydning.

Programleder Klaus besøker en stand up-klubb for barn i New York, og gjest i programmet er Jon Skolmen. Han kommer fra en familie der humor og practical jokes har vært til stede både i gode og onde dager.

Gode seertall
"Kos og kaos" ble en suksess i første sesong: I januar og februar i år var gjennomsnittlige seertall 375 000, med en topp på 427 000 5. februar. Den gangen gikk programserien mandager kl 22.30.

I andre sesong møter vi Klaus Sonstad tirsdager og tidligere på kvelden, rundt kl 20.00. Kanskje enda flere får glede av programmene?

Om serien
Andre gjester i løpet av serien er forfatteren Anne Karin Elstad, finansminister Kristin Halvorsen, Vera Micaelsen, Terje Formoe og mor og sønn: Karin og Jens Stoltenberg.

Klaus Sonstad, kjent som Odin i "Are og Odin", har i tillegg til sin radiokarriere bakgrunn som avisjournalist. De siste årene har han hatt en spalte i Adresseavisen, hvor han har skrevet om foreldre og barn.

Kos og kaos, sesong 2
Produsert av Rubicon TV AS
Produsent: Birgitte Bruusgaard
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no