Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. juli 2000 kl 21.10 Landsbylegane

Landsbylegane (t)


NRK1 lørdag 29. juli kl 21.10
Landsbylegane (6:14)

Elsker å spille Erica!

Saskia Wickham, som spiller hovedrollen i Landsbylegane, er begeistret for rollen sin. - Jeg elsker å spille Erica fordi hun sier rett ut hva hun mener om alt uten å være redd for konflikter.

Og dette har tydeligvis falt i smak hos Dr. Andrew Attwood (Gary Mavers) som er forelsket opp over ørene i den nydelige kvinnelige legekollegaen. I kveldens episode blir Erica med Andrew på besøk til hans syke mor i Liverpool, men her møter hun en kald skulder fra Andrews familie. Berg- og dalbaneforholdet mellom Erica og Andrew har holdt seerne i ånde allerede i flere måneder. Og hva skjer nå? Vil Andrew avslutte forholdet? Eller vil han simpelthen fri til henne?

- Det som er interessant i forholdet mellom Erica og Andrew er at de begge blir tvunget til å se på fortiden. Men det som skjer med hver og en av dem tar vekk fokus fra deres kjærlighetsforhold. Da blir det hardt å pleie de gode følelsene, mener Saskia Wickham.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen. Andrew og Erica klarer ikke lenger å skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret. I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies). Etter hvert blir vi også kjent med Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.10

Bilde
Skal Andrew fri i kveld, eller skal han gjøre slutt på forholdet?

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift

Pressekontakt: Anne Bekkevold, tlf 23 04 89 56