Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 27. november 2012 kl 21.25 Utkant: Rødberg

Livet på Rødberg


Råneren og ungdomspolitikeren Linda Sevlejordet jobber aktivt med å få folk til å bli boende i bygda. Hun tilbyr vinmonopol, fest langt oppe i skauen og ekstrem bilkjøring.

I kveld besøker programleder Kristoffer Reinsfelt Arnesen Linda Sevlejordet som bor i Rødberg i Buskerud, stedet hvor Kristoffer får være med på alt!

Om serien
Programleder Kristoffer Reinsfelt Arnesen har gått i fotsporene til folkehelten Oddgeir Bruaset og har nå laget juniorutgaven av «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu»!

Når vi ferdes i utkantstrøk i Norge stiller de fleste av oss spørsmålet: Hva i alle dager er det folk som bor her driver med? Hva fyller de livene sine med, og hva er de opptatt av og kanskje viktigst – hvorfor har de valgt å bli boende utafor allfarveg?

Det er dette programserien "Utkant" skal finne svar på. Vi blir kjent med åtte ungdommer som av forskjellige årsaker har bosatt seg langt fra kaffebarer, kino og urban ungdomskultur.

Programlederen møter ungdommene og bygdene med varme, humor og en passe neve fordommer. Han skal prøve å bryte ned fordommer, kanskje bygge noen nye - og vise virkeligheten til ung, norsk bygdeungdom. Vi skal le, drikke, "burne", synge, danse linedance og leke med kyr - og lære litt mer om alle de fantastiske tingene unge folk driver med på bygda.

Underholdningsserie i 8 deler
NRK Ung (2012)
Programleder: Kristoffer Reinsfelt Arnesen
Ansvarlig redaktør: Håkon Moslet
Prosjektleder: Torgeir Engen
Presseansvarlig: Silje Marie Lien, telefon: 23 04 41 01/ 97 52 52 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 815 65 900