Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. september 1999 kl 21.40 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)


NRK1 tirsdag 28. september kl 21.40
Du skal høre mye...

I kveld er Harstad sterkt med

I dag er Harstad og Lødingen nærmest for markeringsdistrikt å regne i \"Du skal høre mye\". Kveldens første gjest er Sølvi Ytterstad og Ola \"Manne\" Løkholm, begge er oppvokst i Lødingen ved Harstad, og begge bor og har sitt virke i Harstad.
Sølvi er forfatter på heltid nå, etter 27 år innen bankvirksomhet. Hun skriver både lyrikk og prosa. Hun har gitt ut lyrikksamling på eget forlag, er representert i tre nordnorske antologier og er blitt kjent og kjær gjest i mange radioprogram.

Ola M. Løkholm er direktør i reiselivsorganisasjonen \"Hosarr\". Han har en lang karriere bak seg innenfor kultur, musikk og teater i Nord-Norge. I kveld forteller han sanne historier fra virkeligheten, som han sier.
Det er Stavanger-gutten Steinar Lyse som avrunder kveldens program med såkalt \"stå-opp\"-komikk. Han er så grei at han lar humoren gå utover seg selv, han er den dumme, på vegne av alle. Steinar Lyse er et velkjent navn innen revy i Norge, både som komiker og tekstforfatter. Det siste halvåret har han reist rundt med ei suksessforestilling kalt \"Pål sine Steinar\", sammen med kollega Pål Kvammen.
Kjenner vi Mossa rett, så vil hun vel også ha et ord med i laget i kveld.

NRK1 tirsdag kl 21.40
Tidligere sendt 27.2.96

Bilde (via Scanpix/Internett)
F.v. Steinar Lyse, Sølvi Ytterstad, Ola M. Løkholm, på bordet Tore Skoglund
(Foto: Rolf E. Rønne)

Egenprodusert underholdning

Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53