Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 25. mars 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 25. mars kl 23.15
Kodenavn Bugs

Jakten fortsetter

Beckett fortsetter sin hvileløse leting etter kollegaen Ros. I forrige episode oppdaget han at hun deltok i et forsøk på å rane en transport av et genetisk framstil virus. I kveldens episode prøver han å finne ut hvorfor.
Forsøket på å stjele det livsfarlige viruset slo feil, men Beckett fikk i det minste et glimt av Ros før hun forsvant. Til Becketts fortvilelse satt hun i bilen til sin eksforlovede, Terry, og han er svært i villrede om hva som foregår.
Ros er på sin side desperat etter å forklare Beckett hva som ligger bak forsvinningsnummeret hennes. Men forsøket på å kontakte ham skal få fatale følger...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK- seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
NRK1 torsdag kl 23.15

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (serie 4)
I hovedrollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51