Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. mai 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 7. mai kl 23.15
Operasjon Big Sky (50:53)

Grace i vanskeligheter

Grace, Chris\' nye kjærlighet, er tatt på fersk gjerning idet hun forsynte seg med narkotika fra tollvesenets bevisrom. Chris er overbevist om at det hele har en naturlig forklaring og lover å støtte henne fullt og helt i den interne granskningen som nå må komme.
Grace gir granskningskommisjonen en overbevisende forklaring på det som har skjedd, og det ser ut til at hun skal komme ut av affæren uten en skramme. Men så kommer beskjeden om at man allikevel vil la politiet se nærmere på saken...
Mens Chris er opptatt med å hjelpe Grace, blir de andre pilotene sendt ut på et nytt og vanskelig oppdrag for agenten Lightfoot. Japanske turister i Australia er utsatt for en rekke rasistisk motiverte overfall, og nå er den japanske utenriksministeren forsvunnet. Den unge piloten Rosie havner i sentrum for dramaet og får en flytur hun sent vil glemme.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning
(Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet etter at den forrige eieren, Lauren, solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av en håndfull piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.

NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) er overbevist om at Grace (Joy Smithers) er uskyldig i narkotikatyveri.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51