Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 29. januar 2012 kl 22.00 Livets mange sider

Kjærlighet og tragedie


Forfatteren Logan Mountstuarts liv fylles med nye kvinner og nye, dårlige beslutninger.

Året er 1955, og Logan bor i New York, der han driver et kunstgalleri. Han er gift med den amerikanske enkfruen Alannah, men ekteskapet skranter, og Logan begynner å drikke tettere og tettere. Under et besøk i London etter morens død, møter han den forførende Gloria, Peter Scabius’ tredje kone. De innleder et heftig forhold.

Da han mottar nyhetene om at Ernst Hemingway er død, returnerer Logan til New York, bare for å oppleve at hans kone Alannah velger å forlate ham for en annen mann. Som for å bøte på dette kommer Logans sønn Lionel, som han ikke har sett på lenge, for å besøke ham. Men gleden blir kortvarig.

Om serien
Logan Mountstuart er en forfatter med et meget interessant liv. Han reiser over hele verden og møter berømtheter som Ernest Hemingway, Ian Fleming og hertugparet av Windsor. Han opplever krig, en statsministers død og en konges abdikasjon. Dette er filmatiseringen av boken om ham, skrevet av originalens forfatter, William Boyd.

Logan ser ut til å ha alt. Han er en suksessrik forfatter, er medlem av sosieteten og eier en stor villa. Men vil han klare å takle at livet er fullt av tilfeldigheter når ekte kjærlighet oppstår?

Ethvert menneske er sammensatt av flere personligheter. Dette er ledetråden i den prisbelønte serien om forfatteren Logan som møter berømtheter i 1920-årenes Paris, i New York på 50-tallet og i London 30 år senere.

Amerikansk dramaserie i 6 episoder
Originaltittel: Any Human Heart
Produsert av NBC Universal
Produksjonsår: 2010
Med: Jim Broadbent, Matthew Macfadyen, Conor Nealon m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900