Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. juli 2013 kl 22.25 Hotellenes hemmeligheter

Hemmelige eksklusiviteter


Skuespilleren Richard E. Grant graver frem eksklusive og hemmelige tilbud i verdens dyreste hoteller.

Oppdagelsene fører ham under jorden, i det luksuriøse hotellet George V i Paris. Her treffer han også sjefen for hotellet Goring i London, som avslører hvorfor hans hotell har blitt det uoffisielle valget blant de kongelige.

På hotellet Bel-Air i Los Angeles, møter Richard en bryllupsplanlegger som står bak utallige kjendisbryllup – for blant andre Gwen Stefani, Nicole Richie og Katy Perry. Han tar også en prat med KISS bassisten Gene Simmons og sjefsredaktøren i Cosmopolitan, Joanna Coles.

Om programmet
Få en smak av utrolig luksus og skandaløse historier, når skuespiller Richard E. Grant oppsøker verdens mest kjente hotell. Fra Four Seasons i New York og Chateau Marmont i Los Angeles til George V i Paris og Savoy i London, utforsker han hva som gjør et utvalgt antall hoteller så unike. Gjennom intervjuer med noen av de største navnene i bransjen, innspill fra kjente forretningsmenn som Donald Trump og ikke minst hans egne opplevelser bak hotellenes glamorøse fasader, blir vi invitert inn i en ellers tilsynelatende lukket verden.

Britisk reiseserie (2012)
Originaltittel: Hotel Secrets with Richard E. Grant (5:8)
Produsert av: Burning Bright Productions/BBC Worldwide
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes å kontakte Publikumsservice / 815 65 900