Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. mars 2004 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Skygger fra fortiden

Pensjonatinnehaver Agnes Moorcroft begynner å bli lei av en tenåringsjente og hennes mor som bor på pensjonatet. De to, Tracey og Sue Dixon, har flyttet til Aidensfield fra nabobyen Whitby, og det er bare bråk med dem.

Så blir Mike ringt opp av Blaketon på puben. Han melder at han har tatt vare på en ung jente, Tracey Dixon, som skulker skolen. Hun har nettopp lettet puben for en del kontanter som lå i en skuff.

Mike og bylegen Tricia forsøker å hjelpe moren og den unge datteren. Til Blaketon forklarer Mike litt om Traceys vanskelige fortid i Whitby, og pubinnehaveren lar henne gå for denne gang.

Men da Tricia ordner med en vaskejobb på skolen for Traceys mor og påtar seg å hjelpe Tracey med hennes astma, oppdager Mike at de blir skygget av en person.

Det er den samme mannen som overvåket pensjonatet fra en bil etter innbruddet som har vært der. Hvem er mannen, og hva har han med Tracey og Sue å gjøre?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), "Second Chances"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57