Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. oktober 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Romantikk og forviklinger

Susan (Zöe Wanamaker) ser ikke med blide øyne på at Abi (Siobhan Hayes) har funnet seg en ny kjæreste, Steve (Ben Homewood) (Foto: BBC)
Susan (Zöe Wanamaker) ser ikke med blide øyne på at Abi (Siobhan Hayes) har funnet seg en ny kjæreste, Steve (Ben Homewood) (Foto: BBC)
Abi har fått en ny kjæreste, og Roger er naturligvis fortvilet. Susan er straks frampå med gode råd, og foreslår at den beste strategien er å gjøre Abi sjalu.

I mellomtiden har Michael store planer om å løse sine økonomiske problemer. Han får huset familien bor i taksert, og viser det fram for potensielle kjøpere.

Roger følger Susans råd, og finner en ny kjæreste – Sarah. Uheldigvis finner han henne i Gule sider. Hun er "modell, massør og skuespiller". Susan vet hva dette egentlig betyr, men det gjør ikke Roger, og han må ut med 200 pund i timen til Sarah.

Har Roger penger nok? Og vil det ha noen effekt på Abi?

Om serien
Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Han har en temperamentsfull kone, Susan, og tre barn i den kvikke alderen. I denne serien har Nick flyttet hjemmefra, mens Janey er flyttet hjem igjen med babyen Kenzo. Michael bor fortsatt hjemme og det gjør også Abi, en slektning av Ben. Bens kollega på tannlegekontoret, Roger, har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family, series 5
Episodetittel: "Luck Be a Lady Tonight"
Med Robert Lindsay (Ben), Zöe Wanamaker (Susan), Gabriel Thomson (Michael), Siobhan Hayes (Abi), Kieron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78