Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 20. april 2001 kl 00.05 Robbie Williams - la meg underholde deg!

Robbie Williams - la meg underholde deg!


NRK1 fredag 20. april kl 00.05
Robbie Williams - la meg underholde deg!

Popyndling i storform

En opplagt og sjarmerende Robbie Williams entret i fjor scenen i gigantiske Manchester Arena. Foran et fulltallig og ekstatisk publikum fremførte han noen av sine mest populære låter. NRK1 sender i kveld konserten hvor Kylie Minogue er gjesteartist.

16 kameraer er plassert på scenen og blant publikum, som får oppleve et spektakulært sceneshow uten sidestykke og en superstjerne som har både \"Angel\" og \"Supreme\" på repertoaret.

Williams duett med kveldens gjesteartist er, som seg hør og bør, en forestilling som oser av sex. Robbie Williams og Kylie Minogue er nemlig de mest sexy personene i underholdningsverdenen for tiden. Dette i følge Heat Magazine som tidlig i år offentliggjorde resultatene av en undersøkelse foretatt blant 2500 spurte.

Prisdryss
Robbie Williams startet sin musikalske karriere i gruppa Take That da han var 16 år, men i 1995 brøt han ut og gikk solo. I dag er han 27 år og britenes mest populære popstjerne. Enkelte har sågar kalt ham \"tidenes mest populære entertainer\", en uttalelse som kom fram etter årets Brit Award i februar i London.

Her stjal Williams hele showet og noen av de mest prestisjetunge prisene: beste mannlig britiske soloartist, beste britiske single og beste britiske video. De tre statuettene blir ikke stående alene på Robbie Williams hylle. Der befinner det seg ni fra før, noe som gjør ham til tidenes mestvinnende artist.

- Jeg føler meg som den høyest elskede personen i verden. Denne kommentaren kom under festen fra en Robbie Williams som jevnlig har slitt både med alkohol- og narkotikaproblemer.

Til tross for denne mørke siden - på kveldens konsert gir sjarmøren alt for å underholde sitt publikum.

NRK1 fredag kl 00.05

Britisk produksjon
Originaltittel: Robbie Williams - Live from Manchester
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36 (hilde.ljoen@nrk.no)

Bilder:
Sjarmøren Robbie Williams stilte i storform på scenen i Manchester.

Kylie Minogue og Robbie Williams i en duett som oser av sex.