Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. juli 2006 kl 21.25 Seks fot under

Krevende kunde

Tracy Montrose Blaire (Dina Waters) blir en krevende kunde hos
Tracy Montrose Blaire (Dina Waters) blir en krevende kunde hos "Fisher & Sons". (Foto: Warner bros.)
Tracy Montrose Blair legger sjelden skjul på at hun skulle ønske at det ble noe mer mellom henne og David. I kveld får familien Fisher se en helt ny side av den intense dama.

Tracy viser seg nemlig å være litt av en kontrollfrik og blir en meget krevende kunde hos Fisher & Sons da hennes tante Lilian dør.

David blir tvunget til å tone flagg etter at det blir oppstyr rundt et lesbisk bryllup i kirken. Fader Jack utfører den kontroversielle vielsen og dette får flere i menigheten til å se rødt. Brenda besøker en sterkt angrende Billy på klinikken og havner i en kjempekrangel med Nate etter besøket. Krangelen får alvorlige følger for Nate.

Dette er den siste episoden av første sesong av "Seks fot under", men serien fortsetter ufortrødent videre med sesong 2.

Om serien
I sommer får vi gjensyn med de to første sesongene av suksesshistorien "Seks fot under". Hver tirsdag fremover byr NRK2 dobbeltepisoder.

På selveste julaften blir livet til familien Fisher snudd opp ned på en ganske brutal måte. Sønnen Nate kommer hjem i ferien bare for å oppdage at faren er blitt drept i en bilulykke. Han må ta seg av sin kontrollerende mor, Ruth, som har hatt et sidesprang, sin homofile bror, David og lillesøsteren Claire som mottar nyheten om farens død etter å ha inntatt en mengde narkotika. Nå må de i fellesskap finne ut hvem som skal drive familiebedriften som er et begravelsesbyrå, videre.

I 2003 fikk serien 16 Emmynominasjoner, deriblant for beste dramaserie. Året før ble den nominert til 22 Emmypriser og vant seks av dem.

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Six Feet Under
Produsent: Warner Bros. for HBO
I rollene: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)