Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 26. februar 2003 kl 19.55 Mia

Selvrealisering

Vi sier farvel til gjengen på Scene1. (NRK-foto Anne Liv Ekroll)
Vi sier farvel til gjengen på Scene1. (NRK-foto Anne Liv Ekroll)
I siste episode av komiserien er tid for litt refleksjon, og Mia funderer over om hun og de andre har fått det beste ut av livet.

Mia er i det grublende hjørnet i kveld. Hun lurer på om hun og vennene egentlig har fått realisert seg selv? Det ender med at alle går ut for å finne seg selv, mens Mia har nok med å få dem tilbake til teateret og hverdagen igjen.

Om serien
Komiserien "Mia" handler om artisten og privatmennesket Mia. Artisten er kynisk og selvsikker, mens den private Mia er medfølende og snill. Mia er 40 år og har begynt å telle rynker, og hennes største frykt er å bli sittende igjen alene – stygg og uelsket.

Mias særpreg som artist er blandingen av musikalske nummer og høyst personlige monologer. Og publikum elsker det. Problemene oppstår når hun bruker sine nærmeste hemningsløst og vrir historiene slik det passer henne best.

I tillegg til kollegene på teateret har hun kontakt med sin eksmann. Hun har også en mor som til stadighet dukker opp for å hjelpe Mia til et bedre og mindre selvopptatt liv.

I rollen som Mia møter vi Mia Gundersen Lelienhof.

Egenprodusert komiserie
NRK Drama
Regi: Terje Strømdahl
Manus: Jesper Halle
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364 sidsel.linden@nrk.no