Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. januar 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 29. januar kl 23.15
Operasjon Big Sky (36:53)

Et vanskelig valg
I kveldens episode av \"Operasjon Big Sky\" havner piloten Scotty i en skikkelig kattepine etter å ha hjulpet ofrene etter en bilulykke.
Scotty kommer de to mennene til unnsetning etter å ha oppdaget dem fra luften på en øde landevei. Den ene er bevisstløs og er etter alt å dømme en fange, ettersom han er lagt i håndjern. Den andre presenterer seg som politimann.
Scottys problem oppstår da \"fangen\" kommer til bevissthet. Han påstår hardnakket at det er han som representerer lovens lange arm, og at fangen så sitt snitt til å overmanne ham da ulykken inntrådte. Scotty blir svært i villrede om hvem av de to han skal tro på.
I kveldens episode møter dessuten Shay sin biologiske mor for første gang. Og isfronten mellom Chris og Lauren ser ikke ut til å tine med det første...

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\"). Det tilsynelatende hund- og katt-forholdet som har rådd mellom disse to fra første stund har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Scotty (Martin Henderson) havner i en vanskelig situasjon.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51