Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. august 2006 kl 23.00 Evig ung

Jon flytter ut

Jon (William Ash) i
Jon (William Ash) i "Evig ung". (Foto: BBC)
Carls holdning til damer og kamerater setter vennskapet mellom ham og Jon på prøve.

Lojalitet og kameratskap betyr mye for Jon, og han konfronterer Carl om forholdet til Emma. Hvorfor spiller ikke Carl og Emma med åpne kort? Hva om Andy skulle returnere fra Australia og plutselig dukke opp i Manchester en dag?

I en opphetet diskusjon slynger Jon ut at Carl bare gjør vondt verre for Emma. Han stoler ikke på Carl lenger og flytter inn hos Tina.

Men han får en vanskelig start i sitt nye hjem. Etter å ha vært alenemor i mange år er Tinas appetitt på livet "utenfor murene" stor, og Jon famler seg fram i farsrollen overfor datteren Katie, som er 13 år og skoletrett.

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Les mer: Les mer
Les mer
LENKER
  • Les mer 
  • Les mer