Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. februar 2000 kl 21.00 Killer's Kiss

Killer\'s Kiss (t)

NRK2 tirsdag 1. februar kl 21.00
Killer\'s Kiss

Dødskysset

En bokser redder en ung kvinne fra hennes brutale sjef, som også har amorøse hensikter. Dermed er han dødsmerket.

Davy Gordon (Jamie Smith) - en weltervektsbokser - går hvileløst rundt i rommet mens han vurderer tilbudet fra onkelen om å feriere på gården hans. Kvelden i forveien ble Davy Gordon slått ut i første runde i en boksekamp. Plutselig blir han oppmerksom på en ung kvinne, Gloria Price (Irene Kane), rett over gaten. Hun arbeider for Vincent Rapallo (Frank Silvera) som eier et dansested. Han er dessuten en meget iherdig beiler.

Davy redder Gloria fra ett av Rapallos \"angrep\", og de blir de gode venner. Vennskapet utvikler seg til kjærlighet, og de bestemmer seg for å gifte seg.

Davy avtaler et møte med sin manager, Albert (Jerry Jarrett), for å få sjekken for siste kamp. Deretter skal han møte Gloria, de skal gifte seg og sammen dra til onkelens gård.

Men den forsmådde beileren Rapallo, vil ha hevn. Han sender noen maskerte menn for å banke opp Davy. Men bøllene tar feil mann. I stedet for Davy går de løs på manageren Albert. Det fører til et blodig oppgjør mellom rivalene Davy og Rapallo.

NRK2 fredag kl 22.30
Tidligere sendt 28.8.98

Film - innkjøpt
Produksjonsland: USA (1955)
Originaltittel: Killer\'s Kiss
Regi: Stanley Kubrick
I rollene: Frank Silvera, Irene Kane, Jamie Smith, Jerry Jarett, Mike Dana, Felice Orlandi, Ralph Roberts og Phil Stevenson

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41