Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 18. juni 2009 kl 21.05 Peep Show

Nye og gamle bekjentskaper

Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) er tilbake med sesong 2 av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) er tilbake med sesong 2 av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mens Mark kompenserer tapet av sin store kjærlighet med et nytt kvinnebekjentskap, må Jeremy hanskes opp med fortidens skolekamerater.

Det har ikke akkurat gått som planlagt for Mark og hans store kjærlighet. Men tapet av Sophie virker ikke lenger så sårt når han blir kjent med Daryl på kontoret.

Utvider horisonten
Mark er skråsikker på at hans nye kvinnelige bekjentskap vil utvide hans tidligere ganske så snevre horisont. Jeremy må også hanskes med et nytt bekjentskap. Nemlig den gamle skolekameraten Gog, som han pleide å mobbe. Gog er nå blitt en suksessfull karrieremann og inviterer Jeremy til å jobbe for han.

Om serien
De ulike romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 2
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900