Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. februar 2003 kl 23.35 Nattkino: Nattkino: Helt uimotståelig

Om mat og varme følelser

Amanda (Sarah Michelle Gellar) og Tom (Sean Patrick Flanery) finner hverandre i den romantiske komedien
Amanda (Sarah Michelle Gellar) og Tom (Sean Patrick Flanery) finner hverandre i den romantiske komedien "Helt uimotståelig".
Amanda Shelton er eier og kjøkkensjef for en tidligere populær restaurant som hun har arvet etter sin mor. Kokkekunstene er det så som så med, men hun er en både sjarmerende og tiltrekkende kvinne som ikke er redd for vise sine følelser.

Tom Bartlett er en høyt ansett direktør i et stort varehus. Toms energiske og praktiske stil har brakt ham dit han er i dag. Man skulle ikke tro at Tom og Amanda har noe felles. Men en mystisk skalldyrselger, et tilfeldig møte i supermarkedet og noe magisk forandrer livene deres, og bringer dem sammen.

I samme øyeblikk Tom kommer inn i Amandas restaurant, føler hun seg tiltrukket av ham. På mystisk vis blander hun sine følelser inn i maten hun lager, og når Tom smaker på den, både ser og smaker han hennes følelser. Plutselig er Tom forelsket i Amanda.

Forholdet blir stadig hetere, helt til Tom begynner å tvile på Amanda og de rare tingene som skjer rundt dem. Han mistenker henne til og med for heksekunst. Romantiske komplikasjoner oppstår, men alt ender bra og til slutt kan Tom og Amanda se fram mot en spennende ny start.

Amerikansk spillefilm fra 1999
Originaltittel: ”Simply Irresistible”
Regi Mark Tarlov
I rollene Sarah Michelle Gellar, Sean Patrick Flanery og Patricia Clarkson
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83