Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. september 1999 kl 18.40 Et 70-tallsshow

Et 70 tallsshow (t)


NRK2 tirsdag 14. september kl 18.40
Et 70-tallsshow (1:22)

Komedie om tenåringer på 70-tallet


Bli med tilbake til en tid da fritidsdressene herjet den vestlige verden, Patty Hearst ble funnet skyldig i bankran og Neil Sedaka var det hete navnet på hitlistene.
Det kunne ikke vært verre, men er egentlig ganske \"fett\" for Eric Forman (Topher Grace) og vennene hans i komiserien \"Et 70-tallsshow\". Enten det dreier seg om å stjele øl fra opphavet, kjøre pappas bil eller gjøre narr av Marsha i \"The Brady Bunch\", så er disse vennene typiske tenåringer på vei inn i de voksnes rekker. Men det dreier seg altså om 70-tallet.

Buttons og 8-spors...
Her er det duket for nostalgi i fleng - slengbukser og \"Smile\" buttons, på tv gikk \"The Cosby Show\" og på kino kultfilmen \"Wayne\'s World\".
17-årige Eric mener selv han er en tanke for \"kul\" for den lille sovebyen i utkanten av Wisconsin, der han bor med sine foreldre Red (Kurtwood Smith) og Kitty (Debra Jo Rupp).
Han lengter etter et selvstendig liv, men den prosessen er slett ikke lett når sammenfatningen av å være \"kul\" er kjeledress og platformsko.
Nabojenta Donna (Laura Prepon) er en trøst i hverdagen.

Et fristed
Kjelleren hjemme hos Eric er et fristed for gjengen. Her møtes alle, inkludert Kelso ( Ashton Kutcher), en kjekk, men godtroende fyr - særlig når det gjelder den bortskjemte kjæresten hans, Jackie (Mila Kunis). Hyde (Danny Masterson) er en politisk teoretiker som tror at \"Xerox\" vil overta verden, og Fez (Wilmer Valderrama) er en utenlandsk utvekslingsstudent som suger til seg den amerikanske kulturen som en svamp.
Alle sammen grubler over livet, verden, foreldrene og hverandre.

NRK2 tirsdag kl 18.40
Tidligere sendt 21.1.99

Bilde (elektronisk via NTB/Data- tv/internett)
USAs svar på 70-tallskameratene: Fra v.: Donna (Laura Prepon), Kelso (Ashton Kutcher), Eric Forman (Topher Grace), Hyde (Danny Masterson), Jackie (Mila Kunis) og Fez (Wilmer Valderrama).

Amerikansk komiserie
Originaltittel: \"That 70\'s Show\"
Produksjon: Carsey- Werner
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83
I rollene bl.a. Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Danny Masterson, Laura Prepon og Wilmer Valderrama