Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. juni 2009 kl 20.10 Gylne klassefester

Samspilte kamerater

Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus i munter konkurranse. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus i munter konkurranse. (Foto: Ole Kaland, NRK)
De har deltatt i worldcup-sirkuset siden tidlig på 90-tallet – Siggerud-gutten Lasse Kjus og tøffingen fra Holmlia, Kjetil André Aamodt. Etter så mange år tett sammen er det ikke mange hemmeligheter de har for hverandre, eller hva?

De to utforstjernene Kjus og Aamodt braker i kveld sammen i en vennskapelig dyst i et gjensyn med Den store klassefesten. Det kommer etter hvert frem at en av dem er en dårlig taper, og den andre sprang naken gjennom jente-garderoben opptil flere ganger!

Når de skal opp i muntlig, får vi se om de virkelig kjenner hverandre så godt som de tror selv. Begge er født i 1971 og har med seg klassene sine fra Holmlia skole og fra Siggerud skole.

Varierte oppgaver
Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt må bryne seg på forskjellige ting i løpet av kvelden. Kjus er en ivrig båtelsker, så han må ta "båtførerprøven" på nytt, og Aamodt viser akrobatiske kunster de færreste trodde han kunne gjennomføre.

Musikalske perler
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester. I kveld synger de Michael Jackson-låten "Beat it" og "Jump" fra Van Halen.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64