Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 13. oktober 2008 kl 21.30 Film: Spesialisten

Action med Sylvester Stallone

Sylvester Stallone som tøffingen Ray Quick (Foto: Warner Bros)
Sylvester Stallone som tøffingen Ray Quick (Foto: Warner Bros)
Sylvester Stallone er en tidligere eksplosjonsekspert i CIA. Han blir hyret av en forførende skjønnhet, spilt av Sharon Stone. Hun vil hevne mordene på hennes foreldre som er utført av en mektig kubansk-amerikansk mafiaboss.

Ray Quick er bombeekspert i CIA, men er nå uten arbeid etter at en sak med en amerikansk narkoboss gikk forferdelig galt: Et barn ble drept.

Men Ray blir lokket ut av sin pålagte
"pensjonisttilværelse" da den smellvakre May Munro kontakter ham. Hun vil ha hjelp til å finne de som myrdet hennes foreldre for mange år siden.

Mafiabossen Joe Leon og sønnen hans, Tomas, er skyldig i mordene, men ingen av dem er lette å få has på. Dessuten er Ned Trent, Rays tidligere partner, nå på Leons lønningsliste og svært ivrig etter å ta sin egen hevn på Ray.

Ray ordner opp med Leons soldater én etter én, og ikke uventet bobler følelsene over når det gjelder den vakre May. Et dampende møte i dusjen sier mer enn ord.

Filmen er sendt tidligere.

Amerikansk action (1994)
Originaltittel: "The Specialist"
Med Sylvester Stallone (Ray Quick), Sharon Stone (May Munro), Rod Steiger (Joe Leon), Eric Roberts (Tomas), James Woods (Ned Trent)
Regi: Luis Llosa
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 04 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no